Lastig fotograferen in Nederland dit jaar.

Normaal gesproken vind ik genoeg macro onderwerpen om in mijn directe omgeving van Dordrecht te fotograferen. Dit jaar is dit anders. Ik zie in de ochtend nauwelijks wat, blokkade? Geen oranjetip of geaderd witje kunnen fotograferen, uren zoeken en nauwelijks wat vinden ben ik het gevoel kwijt? Nee ik denk dat het dit jaar wat anders ligt, we zijn de afgelopen jaren gewoon wat verwend.

Een aantal weken terug een weekje gefotografeerd in de Provence en daar was de blokkade direct weg, het was zoeken en vinden. Mooie soorten gevonden in een geweldige setting, het juiste gevoel was direct weer terug, ik was het gelukkig nog niet kwijt.

vlindersfotograferen 1

Vlindersfotograferen 5 Vlindersfotograferen 10 vlindersfotograferen2 Vlindersfotograferen 9 Vlindersfotograferen 8 Vlindersfotograferen 6 Vlindersfotograferen 11 Vlindersfotograferen 7 Vlindersfotograferen 4 Vlindersfotograferen 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.